Yritys

Historia

Alkujuuret juontaa vuoteen 1994, kun Hitsaustyö Jouko Mutanen ay alotti toimintansa, ensin sivuelinkeinona maatalouden rinnalla, sitten maatalouskoneiden korjaustoiminnalla ja metalliteollisuuden alihankintatoiminnalla. Vuonna 2000 lypsykarjasta luovuttiin ja pääpaino siirtyi konepajatyöhön. Työmäärä on ollut tasainen toimintasektorin laajuuden ansiosta, koko ajan päätyö alihankinta- ja rautarakennekorjauksissa.

Vuonna 2016 uusi sukupolvi otti vastuun pajatoiminnasta. Perustimme uuden osakeyhtiön ja nimi vaihtui muotoon Metallityö Mutanen Oy. Lähdimme kehittämään tuotantoa cnc-työstökoneilla ja cnc-plasma/polttoleikkauskoneella. Punainen lanka toiminnassa on asiakkaiden joustava ja laadukas palvelu sekä korkea alihankintatuotteiden jalostusaste.

Meiltä saat osat leikattuna, hitsattuna koneistettuna, maalattuna ja kokoonpantuna. Rautarakenne korjauksissa teemme tehokkaasti korjauslevyjen leikkaukset, hitsaukset sekä koneistukset.

Laaja asiakaskunta ja yhteistyökumppaniverkosto hyödyttää meitä kaikkia. Haluamme tehdä molemminpuolista yhteistyötä niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin tavarantoimittajienkin kanssa. Yhteistyöllä kaikille hyvää tekemistä ja taloudellista hyötyä ja tukiverkkoja pahan päivän varalle.

Koneemme ja laitteemme ovat normaaleja konepajan työstökoneita sekä hitsaus- ja levytyökoneita.

Valmistamme omia yksinkertaisia innovatiivisia ja hyödyllisyysmallisuojattuja tuotteita, sekä teemme alkuajoista lähtien mukana ollutta alihankintaa ja rauta-osien korjausta.

Rehtiä tekemistä

Metallityö Mutanen Oy
Toimitusjohtaja Jari Mutanen